Акуратно розкришіть лід до необхідного розміру кристалів дерев'яним молотком або будь-яким іншим тупим кухонним предметом, наприклад, качалкою. Наносити удари плавно і не дуже сильно, намагаючись не порвати пакет.23 Гру. 2016 р.
Як зробити подрібнений лід у домашніх умовах?
налийте воду у звичайний пластиковий пакет і помістіть його в морозилку – великий шматок льоду, який вийде, потім можна роздробити качалкою або в кухонному комбайні, після чого насипати в склянки совочком або ложкою.
Як зробити лід, який не тане?
Чим вище густина, тим тіло довше зберігає холод (тепло) і швидше його віддає. Виходить, що щільний лід довше не тане та швидше охолоджує напій на відміну від льоду з меншою щільністю. Лід можна приготувати, заморозивши воду в морозилці, а можна в спеціальному апараті льодогенераторі.