Викладіть яйця в каструлю і залийте холодною водою так, щоб рідина повністю покривала їх. Підсоліть. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть близько 25 хвилин. Вода в процесі приготування повинна трохи кипіти. 5 чер. 2020 р.
Чи можна смажити та їсти гусячі яйця?
Хоча розмір гусячого яйця та більше звичних нам курячих яєць, це не заважає використовувати його в їжу. Смажити чи варити цей продукт цілком можна.
Що корисніше гусяче чи куряче яйце?
Куряче та перепелине яйце є більш дієтичним продуктом: куряче – калорійність 162, перепелине – 158 ккал. Зміст протеїну найбільший у гусей – 14%. На другому місці – качки (13.7 %), на третьому – перепели та кури (13.1 та 12.8 % відповідно). Лідерами за вмістом вуглеводів є гуси та качки (1.2 %).