Як зробити густу підливу

0 Comments 09:10

Що додати до підливи для густоти?

9 способів загустити соус чи суп І як зберегти його смак

  1. Пасероване борошно.
  2. Випарювання …
  3. Крохмаль …
  4. Желатин, агар-агар, пектин, камедь.
  5. Яєчний жовток …
  6. Сметана, вершкове масло, м'який сир.
  7. Вівсяні, кукурудзяні, рисові пластівці.
  8. Подрібнені у пюре овочі

Що робити, якщо підлива вийшла занадто рідкою?

Деякі кулінари додають пшеничне борошно, проте, набагато краще підійде кукурудзяний крохмаль – він легший, без присмаку та запаху. Попередньо крохмаль слід розвести водою або бульйоном до напіврідкого стану, потім додати в підливу, безперервно помішуючи..

Related Post

Як переглянути пам'ять на айфон 13?Як переглянути пам'ять на айфон 13?

Перевірка сховища за допомогою пристрою Перейдіть до меню «Установки» > «Основні» > «Сховище [пристрій]». Може відобразитися список рекомендацій щодо оптимізації сховища пристрою, під яким будуть перелічені встановлені програми та вказано