Як зробити готову піцу м'якшою

0 Comments 23:17

Формування тіста у повітрі

Секрет ідеальної м'якої піци в тому, щоб тісто мало якнайменше контакту з твердими поверхнями. Професійні піццамейкери ніколи не розминають тісто руками чи качалкою на столі – вони формують основу повітря. Чим менше чіпати тісто – тим м'якше виходить піца.2 лип. 2019 р.

Як пом'якшити тверду піцу?

Розігрівати піцу необхідно разом із кухлем, наповненим водою. У цьому секрет отримання м'якої скоринки. Використовувати для цього слід кухоль, який застосовується в мікрохвильових печах і має відповідні розміри, щоб поміститися разом з тарілкою з піцею.

Як розігріти готову піцу у духовці?

При низькій температурі і повільно в духовці Покладіть шматочки холодної піци на лист і щільно накрийте їх алюмінієвою фольгою. Помістіть їх на нижню полицю вашої духовки та встановіть температуру на 275 градусів. Дозвольте пектися піца протягом 25 – 30 хвилин.

Related Post

Як зняти розмір для склопакетуЯк зняти розмір для склопакету

Щоб дізнатися ширину/висоту склопакета, потрібно виміряти відстань між штапиками включно з ними (за пазою штапика). Вимірювання можна зробити звичайною рулеткою, але з точністю до міліметра. Від отриманої величини потрібно відібрати