Секрет ідеальної м'якої піци в тому, щоб тісто мало якнайменше контакту з твердими поверхнями. Професійні піццамейкери ніколи не розминають тісто руками чи качалкою на столі – вони формують основу повітря. Чим менше чіпати тісто – тим м'якше виходить піца.2 лип. 2019 р.
Як пом'якшити тверду піцу?
Розігрівати піцу необхідно разом із кухлем, наповненим водою. У цьому секрет отримання м'якої скоринки. Використовувати для цього слід кухоль, який застосовується в мікрохвильових печах і має відповідні розміри, щоб поміститися разом з тарілкою з піцею.
Як розігріти готову піцу у духовці?
При низькій температурі і повільно в духовці Покладіть шматочки холодної піци на лист і щільно накрийте їх алюмінієвою фольгою. Помістіть їх на нижню полицю вашої духовки та встановіть температуру на 275 градусів. Дозвольте пектися піца протягом 25 – 30 хвилин.