Пропорції для змішування одна мірна ложка протеїну (15-20 г), чотири мірні ложки мальтодекстрину (70-80 г) і половина мірної ложки креатину (7-10 г). Зазначимо, що кількість, що вийшла, — 2-3 порції гейнера. Калорійність кожної становитиме 130-200 ккал.8 лип. 2020 р.
Як готується гейнер?
Усі гейнери готуються за одним принципом: продукти потрібно відміряти за допомогою ваг (пам'ятайте, що точна вага важлива, не дійте «на око»), скласти в блендер або чашу міксера і гарненько збити до однорідності. За бажанням готовий коктейль можна трохи розбавити водою для рідкішої консистенції.
Що пити худому протеїн чи гейнер?
Незважаючи на те, що головним спортивним харчуванням для набору м'язової маси є протеїн, його калорій часто недостатньо для худих людей – саме в цьому випадку потрібний гейнер.