Як зробити гарні булочки з родзинками

0 Comments 03:39

Чому Булочки виходять сирі всередині?

Причини бувають різні: брак часу на приготування, несправна або нова духовка, занадто низька або висока температура печі. Food.ru дізнався, чому залишається сирим бісквіт, дріжджовий, пісочний чи здобний пиріг.

Хто придумав додавати родзинки до випічки?

За однією з версій, булачка з'явилася в царський час, коли генерал-губернатор Закревський знайшов у сайці булочника Філіппова таргана, що випадково потрапив туди. Філіппов, виправдовуючись, заявив, що це ізюм і для підтвердження своїх слів випек сайок з родзинками, які сподобалися москвичам.

Related Post

Кедр авто 10 а як користуватися інструкцієюКедр авто 10 а як користуватися інструкцією

Як правильно користуватися автоматичним зарядним пристроєм? Зарядний пристрій підключаємо до АКБ за допомогою клем-крокодильників: плюс до плюсу, мінус до мінуса. ЗУ живимо від розетки та вмикаємо. Відповідно до інструкції вибираємо