Як зробити двоярусний медовий торт

0 Comments 02:05

Як правильно різати двоярусний торт?

Торт починайте різати із верхнього ярусу. Пам'ятайте: перші шматочки дістаються найближчим людям – батькам. Можете залишити собі шматочок із верхнього ярусу. Торт ріжеться невеликими трикутниками, починаючи від центру кола (якщо коржі торта круглі) і невеликими квадратиками, якщо коржі квадратні.

Як розм'якшити медові коржі?

Можна скористатися фруктовим або ягідним соком для просочування коржів, рідким йогуртом, підсолодженою медом водою, лимонно-цукровим розчином. Зазвичай основну масу просочення на водній основі становить вода – 100 – 150 мл (все залежить від кількості та розміру коржів, які ви просочуватимете).

Related Post

Як зробити припливну витяжкуЯк зробити припливну витяжку

Як правильно зробити припливну вентиляцію? Схема припливної вентиляції у квартирі Холодне повітря надходить у приміщення через щілини, вікна, безканальні системи притоку або повітропроводи за допомогою вентиляторів.. Менш щільний кімнатний піднімається