Як зробити домашню солону карамель

0 Comments 05:06

Як правильно приготувати карамель для торта?

Спосіб приготування

  1. У каструлі з товстим дном довести до кипіння молоко і акуратно, невеликими порціями слід всипати в нього цукор. …
  2. Потім додати розм'якшене вершкове масло. …
  3. Розкішна, вершкова карамель готова!

Чому не виходить карамель із цукру?

Зазвичай це трапляється, якщо на етапі плавлення цукру ви його спалили. Щоб цього уникнути – використовуємо посуд із товстим дном і топимо цукор на середньому вогні. карамель розшарувалася. А тут причиною може стати неякісне вершкове масло.

Related Post

У якому разі можна не відпрацьовувати 2 тижні під час звільнення?У якому разі можна не відпрацьовувати 2 тижні під час звільнення?

Звільнення у 3-денний термін без відпрацювання двох тижнів Якщо укладено трудовий договір на стислий термін, менше 2 місяців (ст. 292 ТК РФ); У разі сезонної роботи (ст. 296 ТК РФ).

Як дають звання генералісимус?Як дають звання генералісимус?

За особливо визначні заслуги перед Батьківщиною у справі керівництва усіма Збройними Силами держави під час війни Президією Верховної Ради СРСР персонально присвоюється вища військова звання — Генералісимус Радянського Союзу. Вперше