Як зробити домашню ковбасу для сушіння

0 Comments 06:22

Що треба додати до ковбаси для соковитості?

Щоб зробити домашню ковбасу соковитою, обов'язково додай до неї жир. Це може бути свинина із жирком, сало. На обсяг м'яса жиру має бути 25-30%. І краще різати сало не найдрібнішими шматочками, інакше при смаженні він розплавиться і витікатиме з ковбаси.

Як зробити в'ялену ковбасу?

Ковбаску необхідно зважити і на стікері вказати дату приготування, таким чином ви зможете відстежити втрату вологи ковбаси та термін в'ялення. Залишаємо ковбаску при кімнатній температурі на 4-6 годин, після забираємо в холодильник (обов'язково її потрібно там підвісити!) найзручніше місце це дверцята холодильника.

Related Post

Як можна обміняти хвилини на інтернетЯк можна обміняти хвилини на інтернет

Як перевести хвилини до мегабайтів? *155*62*<кількість одиниць для обміну># – Поміняти хвилини на гігабайти; *155*64# – запитати історію обміну. Як можна хвилини обміняти на гігабайти? Скористайтеся послугою «Обмін хвилин на

Якого року з'явилася перша відеокасета?Якого року з'явилася перша відеокасета?

Один із перших побутових форматів, що використовують компланарну відеокасету з розташуванням рулонів в одній площині. У СРСР став другим після VCR, використаним у касетних відеомагнітофонах вітчизняного виробництва. VHS Розроблено JVC

Як розшифровується домініонЯк розшифровується домініон

Домініон (англ. dominion ← лат. dominium «володіння») — самоврядну державну освіту у складі Британської імперії, яка визнавала главою держави британського монарха, представленого в домініоні генерал-губернатором. Хто керує Домініоном? Домініон управляється