Як зробити домашній шоколад густішим

0 Comments 23:11

Як зробити твердий шоколад?

Якщо шоколад у вас у великій плитці, його треба накромсати на дрібні-дрібні шматочки. Беремо шоколад, насипаємо його в миску, і в мікрохвильову піч на максимум потужності на 30 секунд. Після цього більшість шоколаду буде ще твердою.

Чому не застигає домашній шоколад?

Температура приміщення. Дуже важливо підтримувати температуру у приміщенні 16-22°С. Якщо температура вище, то шоколад не затемперується, кристали какао-олії не стануть твердими.. Тому вмикаємо кондиціонер, відключаємо батареї, відкриваємо вікна або переходимо в прохолодну кімнату.

Related Post

Де знайти Слекджова?Де знайти Слекджова?

Якщо протагоніст вбиває Слекджова, то в «Затопленому кварталі» Стара Вєтоша попросить допомогти зварити його труп. Універсальний ключ від «Золотий кішки» Знаходиться на поясі у мадам Пруденції, а також усередині парильні.

Як починається грудка при цукровому діабеті?Як починається грудка при цукровому діабеті?

Симптоми Кома розвивається швидко. У деяких випадках передує їй поява диспептичних розладів, болю в м'язах та за грудиною. У коматозному стані відзначається блідість, інколи ж і синюшність шкірних покривів, рідкісне