Як зробити домашній сальтисон із субпродуктів

0 Comments 00:17

Що входить до складу Сальтісона?

Відварені, дрібно нарізані, посолені свинячі субпродукти (легкі, серце, нирки, діафрагма, сало), а також м'ясо зі свинячої голови, приправлені часником, перцем та іншими спеціями, перемішують, кладуть у товсті свинячі кишки або шлунок, у сучасному варіанті в штучну оболонку, і знову варять або пропікають у шкірі.

У чому різниця між Сальтисоном і Сальтисоном?

Сальтисон – своєрідний ковбасний виріб, який прийнято готувати (варити) зі свинячих потрухів (серце, нирки, язик, легені, печінка). В той же час сальтисон вариться тільки зі свинячої голови (можна додавати сало в невеликих кількостях) і зашивається свинячий шлунок (натуральна оболонка).

Related Post

Як зробити легку стелюЯк зробити легку стелю

Чим можна дешево обробити стелю? Найбільш популярними варіантами вважаються: побілка, фарбування; наклеювання шпалер; нанесення рідких шпалер; приклеювання плитки; навісні конструкції; натяжні полотна. Яку стелю простіше зробити? Найпростіше зробити звичайна однорівнева

У чому різниця між старослов'янською та церковнослов'янською?У чому різниця між старослов'янською та церковнослов'янською?

Церковнослов'янська є кодифікованим варіантом старослов'янської мови.. Старослов'янська мова була найдавнішою відомою слов'янською мовою. Перший алфавіт із використанням сучасних букв на основі грецької склали брати-проповідники Кирило та Мефодій. Як алфавіт для

Як виводять кишку в бік?Як виводять кишку в бік?

Ілеостомія – це хірургічна операція, що полягає у виведенні клубової кишки назовні через передню черевну стінку для створення штучного отвору (стоми), через яке може виводитися вміст кишечника, минаючи ободову кишку.