Як зробити буженину самому

0 Comments 00:42

Як правильно замаринувати м'ясо для буженини?

Змішайте соєвий соус, 1 столову ложку олії, гірчицю, куркуму та приправу для м'яса. Свинину промийте та просушіть паперовими рушниками. Намажте маринадом і залиште у холодильнику на 4–5 годин.

Яке м'ясо краще брати на буженину?

Яке м'ясо вибрати для домашньої буженини Можна взяти будь-яку частину свинячої туші – окіст, шию, лопатку, товстий філей. Наявність помірної кількості жиру додасть соковитості, але й пісний шматок цілком згодиться. У такий вибір якраз добре вписується окіст і шия – і розмір шматка ідеальний, і помірно жиру.

Related Post

Як зробити хмару тегів онлайн безкоштовноЯк зробити хмару тегів онлайн безкоштовно

Де можна створити хмару тегів? Візуалізація. 5 онлайн-сервісів для створення хмари тегів та слів російською мовою Word It Out. Tagxedo. Частина сайту Tagxedo. Tagul. Частина сайту Tagul. Word Cloud. Фрагмент

Як замазати грубку щоб вона не тріскалася?Як замазати грубку щоб вона не тріскалася?

Пісок та глина Розчин, приготовлений із звичайної глини та піску – Недороге рішення, ніж замазати тріщини в печі між цеглою. Його застосовують досить часто, оскільки суміш виходить пластичною, а після