Як зробити аджику з баклажанів

0 Comments 06:26

Що входить до аджика?

აჯიკა) – абхазька і грузинська гостра приправа у вигляді пастоподібної маси, склад до якої входять перетерті (традиційно – на камені) червоний перець, коріандр, пажитник блакитний (уцхо-сунелі) та інші пряні трави (свіжі або сушені), часник, з додаванням певної кількості кухонної солі.

Яку приправу кладуть у аджику?

Крім перцю, часнику та солі в аджику можна додати такі прянощі та пряні трави: базилік, уцхо-сунелі, кріп, коріандр, чабер, лавровий лист, майоран та шафран.

Related Post

Як медсестра має поводитися з пацієнтом?Як медсестра має поводитися з пацієнтом?

Навички спілкування з пацієнтами Представляйтесь Ставте відкриті запитання Не перебивайте пацієнта Звертайте увагу на сигнали пацієнта Важливим є і медичний, і емоційний контекст Не використовуйте терміни або пояснюйте їх Не