Як застосовувати: якщо продукту багато, змішайте столову ложку лимонного соку зі 100 мл води і залийте цією рідиною порізану цибулю на 20-30 хвилин. Потім промийте холодною водою. Готуючи одну-дві цибулини, можна додати нерозбавлений лимонний сік на 10-15 хвилин. 2022 р.
Як швидко прибрати гіркоту з цибулі?
200 мл води довести до кипіння. Тим часом цибуля очистити і порізати півкільцями або дрібно нашаткувати. Помістити підготовлений цибуля в миску, залити окропом і залишити на 2-3 хвилини. Після цього цибуля відкинути на сито та промити холодною водою.Похожі
Як правильно ошпарити цибулю?
Перший спосіб полягає у трихвилинному знаходженні продукту в ємності з доведеною до кипіння водою. Якщо потрібно «пом'якшити» смак цибулі ще швидше, спрацює принцип розмаїття. Цибуля потрібно обшпарити окропом, після чого відразу ж занурити його в рідину з льодом.