Вершкове масло нарізати кубиками і змішати з|із| цукром в глибокій мисці. На найнижчій швидкості міксера збивайте продукти до повного змішування, потім увімкніть міксер на максимальну швидкість і збивайте масло близько 1 хвилини, доки не отримаєте легкий крем з консистенцією вершків.
Збийте масло на низькій швидкості міксера. Масло має стати м'яким та кремоподібним. Невеликими порціями додайте цукор, постійно збиваючи масло на низькій швидкості. Не забувайте час від часу кулінарною лопаткою очищати краї миски від того, що налип там олії і повертайте його до центру миски.
Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб він став м'яким. Кладемо його у відповідну для збивання посуд. Збиваємо м'яке вершкове масло на високих оборотах міксером, щоб воно стало пухнастим. Приблизно хвилини 2-3.