Як збити ганаш після холодильника?

0 Comments 00:39

Якщо ми хочемо отримати повітряний крем, ганаш із попереднього пункту залишаємо на кілька годин (можна на ніч) у холодильнику, після дістаємо та збиваємо на високій швидкості протягом 1-2 хвилин. Чи не перебиваємо! Крем одразу посвітлішає, і зовні виглядатиме як збиті вершки, тільки шоколадного кольору.Jan 7, 2016

Зберігати при +4ºС, використовувати протягом 2 діб.

Накриваємо плівкою в контакт і забираємо в холодильник на 1-2 години. Час застигання залежить від якості шоколаду, чим воно краще, тим швидше схопиться. За цей час крем стабілізується та стане дуже щільним. Сміливо можна приступати до вирівнювання тортів, прикраси капкейків або використовувати його як начинку.

Технологія приготування:

  1. Вершки і масло|мастило| покласти в сотейник.
  2. Розігріти до розчинення та змішування інгредієнтів. …
  3. Шоколад скласти у металеву миску.
  4. Залити його вершково-масляною сумішшю.
  5. Розмішати інгредієнти віночком до отримання однорідної емульсії.
  6. Прибрати в морозилку на 2-3 години для стабілізації.

Related Post

Веселі хлопці колись знялиВеселі хлопці колись зняли

"Веселі хлопці" – перша музична кінокомедія, знята в 1934 року у СРСР. Фільм вважається класикою радянської комедії. Перша із серії музичних комедій режисера Григорія Александрова та композитора Ісаака Дунаєвського. Чому

Як зробити динамічнийЯк зробити динамічний

Як зробити змінний IP? Отримати динамічну IP-адресу також можна й іншим способом – використовувати веб-проксі (в народі «анонімайзер») або VPN-сервер. В даному випадку користувачеві краще вибрати для експлуатації VPN-сервер, так