Закип'ятити воду, обдати окропом ємність для заварювання. Засипати в чайник або типот чайне листя, залити окропом, щільно закрити. Для першої протоки або промивання наполягати листя 10-20 секунд. При наступних заварюваннях витримувати від 1-2 хвилини, потім розлити по чашках..
Проливати окріп через чайник можна, можливо від 5 до 8, а іноді і до 10 раз. При цьому необхідно поступово збільшувати час настоювання так, щоб смак чаю був однаково насиченим.
Час першого протоки: 10 секунд. Подальші протоки: 6+ секунд. Якщо вам подобається міцний чай, збільшіть час заварювання до 15-20 секунд до смаку. Заварювання протоками за допомогою фарфорової гайвані.
Як отримати "ефект пуера»?
- Беріть добрий пуер у перевірених місцях. …
- Не шкодуйте заварювання, але й не переборщуйте …
- Чи не кип'ятіть чай! …
- Заварюйте окропом. …
- Не пийте пуер на голодний та повний шлунок. …
- Пийте чай із увагою до напою та собі. …
- Чи не зловживайте. …
- Знайдіть хорошу компанію