Як заварювати пуер протокою?

0 Comments 23:53

Закип'ятити воду, обдати окропом ємність для заварювання. Засипати в чайник або типот чайне листя, залити окропом, щільно закрити. Для першої протоки або промивання наполягати листя 10-20 секунд. При наступних заварюваннях витримувати від 1-2 хвилини, потім розлити по чашках..

Проливати окріп через чайник можна, можливо від 5 до 8, а іноді і до 10 раз. При цьому необхідно поступово збільшувати час настоювання так, щоб смак чаю був однаково насиченим.

Час першого протоки: 10 секунд. Подальші протоки: 6+ секунд. Якщо вам подобається міцний чай, збільшіть час заварювання до 15-20 секунд до смаку. Заварювання протоками за допомогою фарфорової гайвані.

Як отримати "ефект пуера»?

  1. Беріть добрий пуер у перевірених місцях. …
  2. Не шкодуйте заварювання, але й не переборщуйте …
  3. Чи не кип'ятіть чай! …
  4. Заварюйте окропом. …
  5. Не пийте пуер на голодний та повний шлунок. …
  6. Пийте чай із увагою до напою та собі. …
  7. Чи не зловживайте. …
  8. Знайдіть хорошу компанію

Related Post

Як зрозуміти, що ялинка не прижилася?Як зрозуміти, що ялинка не прижилася?

Визначити стан хвойної рослини можна двома способами. Поторкати гілочки пальцями. Якщо вони ламаються, а хвоя обсипається – це очевидна ознака, що рослина загинула. Подивитись кореневу систему. Якщо вдається витягнути деревце

Як пахне горіх пекан?Як пахне горіх пекан?

Горіх, який пахне чи то шоколадним печивом, чи солодкою повітряною кукурудзою, При цьому має солодко-солонуватий смак!! Підкорив мене та всіх домашніх!+Apr 15, 2014 Формою та шкаралупою він нагадує лісовий горіх,