Як засолити червону рибу, щоб вона була щільною?

0 Comments 07:41

Для засолювання риби використовується кухонна сіль великого чи середнього помелу. Краще не брати дрібну сіль, тим більше «Екстру»: вона роз'їдає ніжне м'ясо риби. Те саме стосується будь-яких видів йодованої солі.

Закрити кришкою та залишити на 1 годину при кімнатній температурі. Через годину розсол злити, рибу не промивати. М'якуш нарізати скибочками, зрізаючи зі шкіри гострим ножем. За бажанням можна нарізати шматочки разом із шкірою.

Процес посолу займає щонайменше 12 годин, але найкращий результат буде за добу. Якщо тримати рибу під сіллю довше, швидше за все, вона вийде пересоленою. Сіль, до речі, краще використовувати велику: дрібна кухонна швидше годиться на столі, щоб довести до смаку готову страву.

Related Post

Як заряджається акумулятор у машині під час їзди?Як заряджається акумулятор у машині під час їзди?

При русі машини АКБ не використовується, а лише заряджається завдяки генератору. З віком акумулятор тримає менше заряд, а заряджається довше. Деякі екземпляри за ніч сідають, особливо взимку. Для повної зарядки

Як правильно обрізати горіх фундук відеоЯк правильно обрізати горіх фундук відео

Коли та як обрізати фундук? Обрізання краще робити до початку цвітіння. Важливо щорічно проріджувати кущ для кращого освітлення. Відразу видаляємо пошкоджені та засохлі гілки, а також хворі. Після цього прибираємо

Як зробити паспорт вироби форми заповненняЯк зробити паспорт вироби форми заповнення

Як скласти паспорт на виріб? Стандарт встановлює таку структуру паспорти виробу: основні відомості про виробі та технічні дані; терміни служби та зберігання, ресурси та гарантії виробника (постачальника); комплектність; консервація; свідоцтво