Як засолити 100 г червоної ікри?

0 Comments 00:16

Процес приготування: Закип'ятіть воду, додайте сіль і цукор. Продовжуйте кип'ятити розсіл ще 3 хвилини. Потім остудіть розсіл до 40-50 градусів. Ікру в ястиках покладіть у глибоку ємність і залийте теплим розсолом, залиште на 10-15 хвилин.

Тримати ікру у розчині рекомендується 10 хвилин. Час залежить від ваших уподобань. Чим солоней ви любите ікрутим довше тримайте її в розчині.

2 чайні ложки солі; 1 чайна ложка цукру; 100 г очищеною ікри горбуші; 1 столова ложка оливкової олії.

Related Post

Відео як можна зробити кільце з бісеруВідео як можна зробити кільце з бісеру

Що потрібно для того, щоб зробити кільце з бісеру? Що знадобиться для роботи Бісер. Найкращим вважається чеська та японська бісерале коштує він недешево. … Допоміжний декор. Як додатковий декор зазвичай

Як зрозуміти що брага почала бродити?Як зрозуміти що брага почала бродити?

Залежно від сировини, температури, виду дріжджів та методу внесення в сусло (попередньо розведені чи ні) видимі ознаки бродіння (піна, шипіння, кислуватий запах, бульбашки з гідрозатвору) можуть з'явитися за кілька годин.