Як засмажити бар?

0 Comments 07:52

Потрошити і чистити барабульку не обов'язково. Усередині неї немає жовчі, тому після приготування не з'явиться гіркуватий присмак. Якщо султанка досягає розміру більше 15 см, потрібно видалити голову та плавці. Це допоможе зробити смак страви більш насиченою.

Перевертати барабульку можна всього один раз, тому що вона риба тендітна. Після смаження її потрібно викласти на тарілку з паперовим рушником, щоб позбавити зайвого жиру. І все, і їжте собі на здоров'я. Найсмачніше барабульку є зі свіжим або малосольним огірком.

Краще почистити нутрощі, тому що у нечищеної рибки після смаження м'ясо гірчить.

Related Post

Як зняти на велосипеді задні зірочкиЯк зняти на велосипеді задні зірочки

Як зняти зірку Сінглспід? Як зняти зірочку з одношвидкісного велосипеда (синглспід) Щоб зняти трансмісійну зірку на одношвидкісному велобайку, достатньо одного лише розтискання стопорного кільця. Багато любителів синглспід стверджують, що «рідне»

Навіщо потрібна передплата teso?Навіщо потрібна передплата teso?

Головна перевага передплати — повний доступ до всіх DLC, включаючи останнє доповнення «Похмура буря», яке додало в гру два нові підземелля («Крижана межа» та «Безбожна могила») і ознаменувало старт пригоди