Як запікати індичку цілу?

0 Comments 04:59

Натираємо індичку ароматним маслом з усіх боків і заганяємо його під шкіру, щоб грудинка просочилася ароматом. Всередину тушки закладаємо цибулю і лимон, додаємо кілька гілочок шавлії і розмарину. Зв'язуємо ноги, крила заводимо за спину, щоб не горіли. Накриваємо фольгою та запікаємо при температурі 180°C.6 Dec 2020

Випікайте індичку в духовці 3:00 при температурі 180°C. Перевірте готовність індички. Для цього проткніть індичкуякщо випливає світлий сік, значить вона готова, якщо сік рожевий, потрібно ще потримати в духовці. Або перевірте готовність за допомогою термометра, температура всередині індички повинна бути не менше 75 °C.

Як приготувати індичку Запікати м'ясо слід при температурі 220 градусів приблизно 40-60 хвилин, залежно від товщини і величини шматка.

Почніть запікати індичку при температурі 250°С, запікайте її так протягом перших 20 хвилин. Потім зменште температуру до 200° та запікайте індичку з розрахунку її ваги по 15 хвилин на кожні півкіло птаха. Потім зменште температуру до 170° та запікайте індичку до готовності ще 20-30 хвилин.

Related Post

Як можна створити кристалЯк можна створити кристал

Як можна виростити кристал у домашніх умовах? Є кілька способів виростити кристал у домашніх умовах. Перший – охолодженням насиченого розчину, другий – випарюванням. Сам процес вирощування не складний, але потребує

Як можна виправити бак на мотоцикліЯк можна виправити бак на мотоциклі

Як виправити бак мотоцикла? Методики виправлення вм'ятин: Створення тиску всередині бензобаку Витягування за допомогою споттера або підварювання іншого предмета (викрутка, болт) Відстукування – на не замкнутих елементах Вирівнювання шпаклівкою Як

Навіщо нам Фільтрум?Навіщо нам Фільтрум?

У більшості ссавців фільтрум – це вузька щілина, за якою волога за рахунок капілярності поверхні потрапляє на мочку носа, тим самим зберігаючи її вологою. Це допомагає визначити стан джерел запахів.