Як запекти в духовці сирники?

0 Comments 06:59

Викласти сир у глибоку миску, вбити сирі яйця, перемішати, додати|добавляти| цукор і погашену оцтом соду. Додати в тісто дрібку солі та ванільний цукор, знову до однорідності перемішати. Замішувати тісто, поступово підсипаючи борошно, що просіює, до загусання маси. Додати|добавляти| в тісто терту цедру лимона, перемішати.

Що робити, якщо сирники не просмажилися? Недосмажені сирники можна запекти в духовці за 150 градусів. За 5 хвилин вони дійдуть готовності.

Смажити сирники треба під кришкою, перевернувши за 7-10 хвилин. Готовність їх легко перевірити, проткнувши зубочисткою. Сирники можна запекти й у духовці, розігрітій до 180 градусів. Силіконовий килимок або папір для випічки змастити олією і випікати сирники, не перевертаючи, 15-20 хвилин.

Related Post