Як запекти гусака в духовці цілком з картоплею швидко та смачно

0 Comments 01:05

Як приготувати гусака, щоб він був м'яким?

Існує кілька альтернативних способів, як пом'якшити гусака: можна замаринувати тушку на ніч у воді, змішаної з невеликою кількістю яблучного оцту; залити гусака білим вином та залишити до ранку в холодильнику; проколоти м'ясо у кількох місцях гострою вилкою та натерти соком чорноплідної горобини.

У чому замочити гуску перед запіканням?

Замочіть тушку в воді з яблучним оцтом або лимонним соком (1 чайна ложка на літр). Витримайте гусака у цьому розчині у прохолодному місці 5–6 годин. Натріть сіллю тушку і залийте білим вином, кислим фруктовим або ягідним соком, наприклад, журавлинним або апельсиновим. Витримуйте 10–12 годин у холодильнику.

Related Post

686 насадка кондитерська як користуватися686 насадка кондитерська як користуватися

–відрізати кінчик мішка; -Вставити насадку всередину мішка; -заповнити мішок кремом або іншою начинкою та наповнювати ними випічку. Після використання слід промити насадку під проточною водою. Як правильно працювати із насадками

Як правильно садити рослини в горщикЯк правильно садити рослини в горщик

На шар дренажу насипте невелику кількість підготовленого ґрунту, в центр посадіть рослину, підсипте ґрунт і трохи ущільніть.. *Важливо: залиште не менше 2х сантиметрів до верхнього краю горщика. Використання дренажу на