Оптимальна температура в морозилки повинна становити від -18 до -20 градусів.. Зверніть увагу, чи достатньо місця в морозильній камері. До речі, на момент складання мусового десерту начинка має бути заморожена.Sep 2, 2021
Термін зберігання мусового торта в морозильної камери-1 місяць. Не забудьте герметично обгорнути мусовий торт у харчову плівку. Зверніть увагу на вільне місце у морозилці, щоб уникнути деформації торта. Інші продукти не повинні перешкоджати правильному заморожуванню.
У розтоплений желатин додайте частину збитих вершків, потім у розтоплений шоколад теж вводимо підлозі збиті вершки і тільки потім з'єднуємося дві маси. Тоді ваш мус буде однорідним. Скільки і як можна зберігати мусові торти у морозилці? У замороженому вигляді можете зберігати рік у упакованій плівці.
А це впливає як на зовнішній вигляд торта, так і покриття. До речі, перед покриттям торт повинен простояти у побутовій морозильній камері не менше ніж 10 годин. Усі мусові торти та десерти заморожуються та зберігаються в морозильній камері до 1 місяця.