Як замочувати сочевицю для супу?

0 Comments 00:09

Замочіть сочевицю у холодній воді на 1–2 години. Злийте рідину та промийте під проточною водою. Викладіть у каструлю та залийте чистою водою.Dec 4, 2018

1:032:08Suggested clip 33 secondsЯк і скільки замочувати сочевицю перед приготуванням – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Сочевиця, що використовується через кілька місяців після збору, замочується приблизно 8 годин. Зі зростанням часу, що минув з моменту збирання врожаю, зростає і час замочування, необхідне підготовки сочевиці перед варінням: 12, 18 і навіть 24 години – для сочевиці, якій уже рік.

Сорти, які варяться швидко, замочуються протягом 3-5 годин, решта – до 10 годин. Коричнева, бура та французькі сорти сочевиці замочуються на ніч у підкисленій воді. Після цього достатньо 15-20 хвилин, щоб приготувати їх. Зелена і бура сочевиця замочується, після чого може навіть не варитись.

Related Post

День костомукші колиДень костомукші коли

Що означає слово Костомукша? Досі не розгадано історичну загадку назви «Костомукша». У перекладі з карельської «костомус» та фінської «костамо» така назва в одному варіанті позначає помста, відплата, розплата. Чим знаменита

Як називається спеціальне місце для таємного голосування?Як називається спеціальне місце для таємного голосування?

Стабільна версія була перевірена 1 липня 2022 року. Є неперевірені зміни в шаблонах або файлах. Кабіна для голосування – при таємному голосуванні, спеціально обладнане для збереження таємниці голосу індивідуальне місце

Як вибрати джут для кігтеточки?Як вибрати джут для кігтеточки?

Найоптимальніший діаметр каната для виготовлення кігтеточки – від 6 до 10 мм.. Подібна мотузка виглядає привабливо і зручно нею обвивати конструкції. Найчастіше котячу «точилку» виготовляють у вигляді стовпчика на платформі.