При замочуванні значно зростає поживна цінність горіхів і насіння, змінюється їх смак – вони стають соковитими, солодкуватими і практично нічим не поступаються своєму свіжому аналогу. До того ж, якщо є сумніви, чи не оброблений продукт, замочування – правильний спосіб це перевірити.
2. Використовуйте блендер, щоб очистити насіння швидко
- Закиньте насіння у блендер. …
- Висипте насіння у тарілку з водою, зачекайте 5 хвилин: за цей час лушпиння спливе на поверхню, а насіння потонуть.
- Зніміть лушпиння за допомогою ложки, відокремте насіння від води за допомогою сита.
Aug 9, 2020
Тому машиною для протруювання насіння соняшникуОсновною масою фермерів служить звичайнісінька бетонозмішувач. З її допомогою процес протруювання відбувається досить швидко і не вимагає якихось особливих навичок.