Як замаринувати зелений горошок у домашніх умовах швидко та смачно

0 Comments 06:59

Як замаринувати горошок?

Готуємо маринад: 0,5 л води доводимо до кипіння, додаємо сіль та цукор. Кип'ятимо 2-3 хвилини і додаємо оцет. Розмішуємо та вимикаємо вогонь. Заливаємо маринадом горошок, закриваємо кришкою.

Як зробити консервований горошок?

Горошок миють у гарячій, але не киплячій воді, так як нагрівання води вище 90 градусів призводить до збільшення числа горошин, що лопнули. Потім горох охолоджується і потрапляє до банку, що заповнюється рідиною та горошинами не до країв — інакше кришка при стерилізації може зірватися.

Related Post

У якому віці такси починається тічка?У якому віці такси починається тічка?

Перша течка у собак дрібних порід починається в 8-10 місяців. Час настання статевої зрілості у такси залежить від генетики та особливостей утримання собаки. Як правило, тічки повторюються у собак двічі

Як порахувати прибутковий податок із заробітної плати?Як порахувати прибутковий податок із заробітної плати?

Ставки прибуткового податку прописані у податковому кодексі (НК РФ). Основна ставка, яка застосовується як “податок з зарплати” — 13%. Наприклад, ви влаштувалися на роботу, у договорі написано, що заробітна плата