А тепер чим же можна загуснути вершки, якщо вони все ж таки не збиваються в міцну піну навіть при дотриманні всіх правил. Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри та 1 столову ложку крохмалю. Цього вистачить на 300 мл вершків. Перемішуємо на низьких оборотах і даємо постояти хвилин 10-15.
Використовуйте кукурудзяний крохмаль, якщо сирний, вершковий крем або крем-чиз вийшли рідкими. Приблизно на 500-550 гр крему знадобиться одна столова ложка крохмалю. Розведіть крохмаль у воді та додайте до крему. При цьому крем постійно збиваємо на низькій швидкості міксера.
Використовувати крохмаль
- Крем Перед додаванням крохмалю ретельно збити (сметану не менше 15 хвилин).
- Крохмаль розвести в невеликій кількості кип'яченої води, акуратно ввести в кремповторно збити 2-3 хвилини. Охолодити у холодильнику 30–60 хвилин.
Jan 27, 2019