Як за темперований шоколад?

0 Comments 05:23

Розтоплюємо шоколад у мисці до 45-50С і додаємо 20-30% стабільних шоколадних каллет (крапель) від загальної маси розтопленого шоколаду. Добре перемішуємо шоколад після додавання каллет та контролюємо температуру. Помішуючи шоколад, доведіть його температуру до робочої. Всі, шоколад готовий до подальшої роботи з ним.

Скільки застигає темперований шоколад Якщо всі температури були правильно дотримані, шоколад застигає протягом кількох хвилин. Для різних виробів розрахований час для повного застигання. Наприклад, плитка шоколаду стає повністю твердою через 24 години, а шоколадне покриття на полуниці за кілька хвилин.

Якщо у нас немає градусника, як зрозуміти що шоколад прийшов до своєї робочої температури – 31 °С? Якщо у приміщенні не вище 22 С ви побачите – тонкий шар шоколаду на шпателе дуже швидко застигає, з блискучого стає матовим. Або зробіть тест – капніть на поверхня шоколадЧерез 3-4 хвилини він повинен стати матовим.

Related Post

Боткіна як можна заразитисяБоткіна як можна заразитися

Гепатит A (ВГА/HAV), відомий як хвороба Боткіна, – гостре інфекційне захворювання печінки, що викликається вірусом гепатиту A. Гепатит А передається головним чином фекально-оральним шляхом. Це відбувається при вживанні харчових продуктів

Як перевести з тінькофф на ощадбанк за системою швидкихЯк перевести з тінькофф на ощадбанк за системою швидких

Як переказати гроші з картки Тінькофф на картку Ощадбанку без комісії? Якщо хочете перекласти менше 100 000 ₽ без комісії, підключіть Систему швидких платежів в іншому банку та дозвольте вхідні