Як вводити бентоніт?

0 Comments 22:58

У гарячу воду (0,5-1 л) невеликими порціями всипають порошок бентонітупостійно помішуючи, щоб уникнути утворення грудок. Після цього суміш залишають на 5-7 хвилин, щоб глина наситилася вологою, після чого ще раз перемішують. До цього моменту консистенція розчину має бути як у жирного кефіру.

Щоб уникнути попадання дріжджів у самогонний апарат, потрібно висвітлити брагу. Спосіб застосування бентоніту у виноробстві: Відміряйте бентоніт з розрахунку 7 гр/1 л вина

Шматочки глини подрібнюють на порошок дрилем зі спеціальною насадкою, блендером або в кавомолці. Нагрівають 0,5-1 л води, всипають порошок бентоніту. Суміш інтенсивно розмішують. Щоб при розчиненні не утворювалися грудочки, порошок потрібно всипати у воду тонким струмком, безперервно розмішуючи розчин протягом 5 хвилин.

Для очищення 1 л вина потрібно 3 грами бентоніту (У столовій ложці – 20 грам). Технологія: Суху білу глину залити холодною водою у пропорції 1:10 (одна частина бентоніту на десять частин води) і залишити на 10-12 годин. Наприклад, для очищення 20 літрів вина потрібно 60 грам білої глини та 600 мл води.

Related Post

Кетанов коли дієКетанов коли діє

Після внутрішньом'язового введення та прийому внутрішньо початок аналгезуючої дії відзначається відповідно через 0.5 та 1 год, максимальний ефект досягається через 1-2 год та 2-3 год. Чи можна випити одразу 2