Круглі або квадратні торти можна переносити без проблем, використовуючи легку заморозку. Після того, як кондитерський виріб стає щільним, зверху на нього кладуть кондитерський папір, на нього – чорнову підкладку. Утримуючи верхню та нижню частину, переверніть торт.
Перед використанням підкладку рекомендується обробити спиртом, горілкою, какао маслом або обернути харчовою плівкою.Переваги:
- Екологічність: виготовляється із березової фанери.
- Безпека: дерево є безпечним для контакту з харчовою продукцією.
- Надійність: впевнено витримує до 8 кг.
Мити нічого не потрібно.
У самій коробці торт розташовується на спеціальній підкладці. Для надійності підкладку можна прикріпити до коробки на двосторонній скотч чи ізоленту.