Приготування страви за кроками:
- Крок 1. …
- Розбираємо головки часнику на окремі зубки і знімаємо лушпиння. …
- Після цього нарізаємо зубчики часникові тонкими пластинками. …
- Розкладаємо підготовлений свіжий часник рівномірним шаром на піддон сушарки. …
- Сушимо домашній часник доки скибочки не стануть ламкими.
0:382:55Suggested clip 61 secondsСушений Часник. Сушіння Часнику. Порошок часниковий. Приправа.YouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
Якщо ви самі вирощуєте часник, то після збирання його слід просушити. Залишіть викопані овочі на землі на кілька годин, щоб вони трохи підсохли. Потім зв'яжіть разом по кілька головок і вертикально підвісьте в тіні або в сухому приміщенні, що провітрюється, на 10-15 днів.