Додайте масло частинами, щоразу ретельно перемішуючи. І після того, як крем розшарується, просто продовжуйте збивати на високих обертах міксера. Через пару хвилин ви побачите, що маса стане однорідною і крем вийде щільним.
Якщо крем вийшов однорідним, але став занадто рідким – просто поставте його в холодильник на півгодини-годину. Олія в кремі охолоне, і вона знову стане густою. Як це працює? При розігріві температура масла починає підвищуватися, воно підтоплюється і краще поєднується зі згущеним молоком.
Низька якість емульгатора. Емульгатор не стабільний сам по собі і його рекомендується використовувати тільки в поєднанні з емульгаторами. При змішуванні капучинатором утворилося дуже багато бульбашок повітря. Це може призвести не тільки до розшарування, а й до швидкого окиснення. крему.