Як виноград впливає кров?

0 Comments 04:10

Виноград має властивість збільшувати в крові вміст оксиду азоту, який розріджує кров, зменшуючи ризик виникнення серцево-судинних захворювань.. Згідно з проведеними дослідженнями, у людей, які їдять по 10–15 виноградин на день, захворювання серця та судин зустрічаються на 40% рідше.

Вживання винограду підвищує рівень оксиду азоту в кровіщо запобігає утворенню тромбів. Таким чином, виноград може знижувати ймовірність серцевих нападів.

З обережністю до винограду необхідно ставитися людям з виразкою та при діареї. У ягодах також багато цукру, тому іноді протипоказання одержують люди з цукровим діабетом. Плоди також мають протипоказання при гіпертонії, цирозі печінки, коліті та вагітності.

Підтримка здоров'я серця та судин Так він містить відчутну кількість калію (5% від добової норми на 100 грам). Калій викликає розслаблення гладкої мускулатури артеріальних стінок з подальшим падінням периферичного судинного опору та зниженням артеріального тиску.

Related Post

У якому разі треба міняти сальники клапанів?У якому разі треба міняти сальники клапанів?

Як зрозуміти, що маслаки зносилися і час їх міняти? Поява з вихлопу синюватого диму Нагар на електродах свічок, замаслене різьблення Збільшена витрата моторної олії Утруднений запуск холодного двигуна З маслозаливної

Як швидко виростити сольовий кристалЯк швидко виростити сольовий кристал

Як виростити кристал за допомогою соди? Візьміть вовняну нитку, до кожного кінця нитки прикріпіть скріпку та опустіть кожен кінець нитки зі скріпкою у склянки. Нитка не повинна бути натягнутою, а