Як вимочувати рибу в оцті?

0 Comments 06:39

Багато кулінарів занадто сильно засолену рибу вимочують у холодній воді кілька годин, неодноразово змінюючи воду. Процес можна прискорити: вимочувати рибу в розчині води з оцтом (на 10 частин води – 1 частина оцту).

Процес вимочування протікає кілька годин. Час залежить від того, скільки риба пробула під впливом солі. Усереднено використовується наступна формула – скільки днів риба солилася, стільки годин її потрібно вимочувати. Наприклад, якщо засолювання велося 4 дні, слід вимочувати рибу 4:00.

Для приготування цієї страви підійде будь-яка риба середніх розмірів із невеликою кількістю кісток, у моєму випадку – щука. Можна приготувати аналогічно товстолобика, пеленгасу, скумбрію, оселедець тощо. Зберігати готову закуску можна у холодильнику до одного місяця.

Сугудай цінується як гарна закуска. Приготовлений із свіжовиловленої рибиВін готовий до вживання через 10-15 хвилин.

Related Post

Як правильно налаштувати iobit інтернет прискорювачЯк правильно налаштувати iobit інтернет прискорювач

Як налаштувати пропускну спроможність інтернету? Натисніть клавіші Win + R. Відкриється вікно "Виконати". … Відкриється вікно "Мережеві підключення". … Натисніть кнопку "Налаштувати». Виберіть вкладку "Додатково", в ній – властивість "Швидкість