Добре «забирає» неприємний запах розмарин та лавровий перець. Для смаження м'ясо слід маринувати в оцті та прянощах. Замаринована козлятина забирається на добу в холодильник. Після такої підготовки м'якоть виходить дуже ніжною та соковитою, без запаху.
Щоб усунути запах козлятини, можна скористатися одним із способів.Способи усунення запаху козлятини
- Заповнити чашу водою, додати оцет (1 ст. арк.);
- Опустити м'ясо до кислого складу, почекати одну годину;
- Промити козлятину, використовуючи проточну воду.
Oct 3, 2020
Як приготувати "М'ясо кози без запахуМ'ясо кози вимийте і зачистіть від плівок. Обсушіть шматки паперовими рушниками, натріть їх сіллю і перцем. У казанок або глибоку сковороду влийте півсклянки олії, обсмажте на ньому. козлятину до рум'яної скоринки, залийте водою і гасіть півтори години на повільному вогні.
М'ясо потрібно вимочити у великій кількості води приблизно 8-10 годин. Воду міняти потрібно разів 8-10. В останній воді краще розчинити оцет до слабокислого розчину. В процесі вимочування та під впливом оцтової кислоти м'ясо стає м'якшим і зникає запах.