Варено-морожені креветки вже готові до вживання: вони зварені у морській воді на борту рибальського судна, тому їдять їх просто розморозивши. А підігріти та надати пряний аромат допоможе ошпарювання гарячим розсолом.
Варено–морозиві креветки не потрібно варити, вони готові до вживання після розморожування Продукт містить 27% добової норми білка. Калорійність 100 гр. продукту складає 85 ккал.
Добре розігрійте сковороду, тобто прожаріть. Налийте олію, головне — її не перегрівати, інакше креветки миттєво підгорять! Закидайте розморожені креветки і обсмажуйте протягом 2-3 хвилин. Креветки готові!
Якщо ви використовуєте варено–морозиво великі креветкиспочатку варто їх розморозити, а потім швидко обсмажити в маслі. Свіжі креветки потрібно смажити доти, доки вони не стануть рожевими. Щоб креветки вийшли смачними, не забудьте прибрати часник зі сковороди, інакше він може пригоріти.