Цибулевим порошком посипають бутерброди, салати. Такий порошок додають у будь-які соуси, коли потрібна ненав'язлива присутність цибулі. Цілі цибулинні кільця кладуть у підливу та рагу. Якщо сушений овоч призначений для першої страви, кільця зминають у руці: вони кришталять і ламаються.
У сушеному вигляді цибуля використовується як приправа, що посилює смак та аромат страв. Харчова цінність на 100 г Калорійність розрахована для сирих продуктів. Алергію може викликати практично будь-яка їжа.
Хрумкі, ароматні та дуже смачні цибульні шматочки можна додавати до картоплі, м'яса, в бургери, салати та закуски. Спробуйте! Сушена смажена цибуля добре зберігається, але тільки в холодильнику в герметичному посуді. Саме так збережуться його хрумкі властивості та рослинна олія не згіркне.
Додавати сушена зелена цибуля можна в овочеві, м'ясні, рибні страви. Його застосовують у приготуванні випічки, бульйонів, супів. Потовчену суху зелень використовують як приправу, зокрема і салатів.