Як використовувати каперси в солі?

0 Comments 22:58

Каперси у солі, Sant'Agata Каперси додають до м'яса, риби, соусів, салатів і борщів, але не повністю, а в розтертому або дрібно нарізаному вигляді, щоб пом'якшити їх різкість і рівномірно розподілити пікантний аромат по всій страві.

Як є каперси У кулінарії ж бутони та ягоди маринують в оцті та олії або консервують із сіллю. У другому випадку перед вживанням їх краще промити, щоб зайву сіль прибрати. Великі «ягідні» каперси частіше використовують для салатів та інших холодних страв або як прикрасу. Більш "їдкі" дрібні – йдуть і в гаряче.

Після збору каперси маринують в оцті та солі або засолюють, у свіжому вигляді їх не використовують. За смаком каперси гостро-солоні, тому підходять для салатів, м'ясних та рибних страв, їх додають у піцу, супи, подрібнюють у соуси до макаронів. З напоїв каперси подають до мартіні.

Перед вживанням каперси рекомендується промити або вимочити у воді, щоб забрати зайву сіль. Мариновані каперси слід зберігати в маринаді, виймаючи їх перед використанням.

Related Post

Як правильно розраховувати тюль на вікноЯк правильно розраховувати тюль на вікно

Просте правило – довжину карнизної планки помножити на два – Вийде потрібна цифра. Розміри матеріалу обчислюються за довжиною та шириною вікна. Обов'язково враховувати складки, звані складання тканини, залишати запас їм.

Як можна дивитися в очі прикметникиЯк можна дивитися в очі прикметники

Як описати погляд? тьмяний, тягучий, важкий, вузький, завзятий, впертий, хваткий, похмурий, холодний, чіпкий, чистий, чудовий, дивний, чужий, шалений, енергійний, ясний. Які погляди очей бувають? Виділяють кілька основних типів поглядів: діловий,