Один пакетик закваски сквашує до 3 літрів кефіру. Висипте вміст пакетика в молоко і добре перемішайте. Ви можете сквашувати в будь-якому зручному для вас посуді, але він обов'язково повинен бути чистим (рекомендуємо ошпарювати його окропом). Ще зручніше квашити прямо в упаковці молоко (її не треба мити, ошпарювати).
Приймайте по 1 флакону 1-2 рази на день безпосередньо після їди протягом 1-3 тижнів. Для максимального ефекту бажано поєднувати прийом чистою закваски із вживанням домашніх кисломолочних продуктів.
Молоко кип'ятять, остуджують до певної температури, закваску розчиняють і змішують з молоком. Цю суміш переливають у термос і залишають для сквашування на певний час (температура та час сквашування залежать від конкретного виду). закваски та вказані в інструкції).
Закваска для кефіру може бути лише одна – кефірні грибки.