Як виглядає правильно пророщений ячмінний солод

0 Comments 22:15

Який колір дає смажений солод?

Як смажити солод

КолірСмак
Темно-міднийЗ'являється прожарений аромат, кавові нотки. Можна зварити: Альтбір
КоричневийРізкий смажений аромат. Смак м'який, що зберігається. Можна зварити: Вівсяний стаут, Альтбір, Браунель
Світло-шоколаднийБагатий смажений смак. Можна зварити: Стаут молочний, Вівсяний стаут, Браунель

Як правильно проростити ячмінь на солод?

У великій каструлі чи відрі залити ячмінь (жито) теплою водою +35-40 °C. Шар води повинен перекривати зерна на 5-6 см. Через 5 хвилин перемішати вміст ємності, потім видалити з поверхні сміття, що спливло.Похожі

Related Post

Як швидко скопіювати та вставити в екселеЯк швидко скопіювати та вставити в екселе

Виділіть комірку або діапазон комірок. Натисніть кнопку Копіювати або CTRL+C. Натисніть кнопку Вставити або клавіші CTRL+V. Як у Екселі швидко скопіювати рядки? Виділіть комірку, рядок або стовпець, які потрібно перемістити