Який колір дає смажений солод?
Як смажити солод
Колір | Смак |
---|---|
Темно-мідний | З'являється прожарений аромат, кавові нотки. Можна зварити: Альтбір |
Коричневий | Різкий смажений аромат. Смак м'який, що зберігається. Можна зварити: Вівсяний стаут, Альтбір, Браунель |
Світло-шоколадний | Багатий смажений смак. Можна зварити: Стаут молочний, Вівсяний стаут, Браунель |
Як правильно проростити ячмінь на солод?
У великій каструлі чи відрі залити ячмінь (жито) теплою водою +35-40 °C. Шар води повинен перекривати зерна на 5-6 см. Через 5 хвилин перемішати вміст ємності, потім видалити з поверхні сміття, що спливло.Похожі