Після розрізати м'яз стегна вздовж кісткипоступово відокремлюючизчищаючи з неї м'ясо та звільняючи кістка. Розрізати сухожилля, що з'єднують гомілку та стегно, відкласти кісточки в бік. Тепер слід так само зачистити кісточку гомілки, поступово просуваючись ножем до п'яткової. кістки. Очищену кісточку витягнути з ніжки.
Дотримуючись крило, просунь лезо під шкірку вздовж кістки так, щоб воно висунулося з іншого боку. Обережними рухами очисти кістка від схожиль і витягни її назовні. Не забудь зробити те саме і з іншим крилом.
Звільнивши ребра від плівок, потихеньку починаємо відокремлювати їх від м'яса. Тушку злегка відтягуємо на себе і як би "видавлюємо" великим пальцем ребра. Якщо на ребрах не залишилося плівок, край кісток досить легко буде відходити від м'яса.