Натуральні оболонки використовуються для всіх видів ковбас та сосисок. У домашніх умовах часто застосовують свинячу та баранячу череву. Вони відмінно служать як оболонок, оскільки є їстівними та проникними для вологи та диму, що дозволяє коптити продукти.
Залежно від різновиду ковбаси, використовують ті чи інші баранячі, свинячі та яловичі кишкові. оболонки, усі вони мають свої назви. Для сосисок, сардель зазвичай використовують череву. Якщо захочете зробити варену ковбасу, то для неї оптимально підійдуть синюга, кола, прохідник або сечовий міхур.
Оболонка для купат та ковбасок на грилі Для продуктів, які піддаються тепловій обробці на сковороді або грилі, вибирайте натуральні оболонки, наприклад, свинячу або яловичу череву. Баранові кишки теж підійдуть.