Як вибрати міксер для тесту?

0 Comments 21:11

Від потужності міксера залежить саме, як швидко і скільки ви зможете змішати. Для змішування та збивання рідких продуктів та тіста невеликого об'єму (близько 0,5 кг) невеликої потужності до 250–300 Вт. Для густої консистенції, тугого тіста і продуктів великого обсягу знадобиться потужність вже понад 300 Вт.

Якщо ти впевнений у потребі міксера, то при виборі дивись на наступні параметри:

  • Тип міксера
  • Потужність
  • Кількість швидкостей та імпульсний режим
  • Набір насадок міксера
  • Об'єм та матеріал чаші
  • Приємні дрібниці

Ми рекомендуємо брати планетарний міксер потужністю від 800 Вт (це найвдаліший варіант). Є недорогі міксери і 500 Вт, вони теж добре справляються зі своїми завданнями, але іноді трапляється, що вони погано збивають щільні маси.

Якщо ви плануєте вмикати прилад не більше ніж на 5 хвилин, то потужності у 250 Вт буде достатньо. Для роботи більше 10 хвилин поспіль найкраще вибрати варіант від 350 Вт. Щоб стаціонарний міксер працював справно та швидко, його потужність має бути щонайменше 500 Вт.

Related Post

Де міститься найменше лактози?Де міститься найменше лактози?

До сирів з низьким вмістом лактози відносяться пармезан, швейцарський та чеддер. Помірні порції цих сирів часто можуть переноситися з непереносимістю лактози. Більше лактози міститься в сирі та м'яких сирах.4 days

Як зробити затекстове посиланняЯк зробити затекстове посилання

Як оформити Затекстові посилання? Сукупність затекстових бібліографічних посилань оформляється як перелік бібліографічних записів, поміщений після тексту документа загалом або його складової частини (глави, розділу). Перелік затекстових бібліографічних посилань перестав бути