Як вдома зробити яловичину

0 Comments 06:54

Як готувати яловичину, щоб вона не була жорсткою?

Вважається що м'ясо можна досить довго тушкувати чи варитищоб яловичина стала м'якою. Суть у тому, що при тривалій температурній обробці руйнується колаген у твердих волокнах, і м'ясо стає м'якшим.

Як зробити, щоб яловичина була м'якою в супі?

Секрет простий: щоб варена яловичина була м'якою, перед приготуванням помістіть її в холодну воду з|із| додаванням лимонного соку або оцту. Через кілька годин м'ясо можна варити. Відварену яловичину краще готувати великим шматком, а не розрізати на частини.

Related Post

Навіщо потрібні таблетки кардіомагніл?Навіщо потрібні таблетки кардіомагніл?

Кардіомагніл – протизапальний засіб на основі ацетилсаліцилової кислоти та магнію гідроксиду. Застосовується для лікування та профілактики серцево-судинних захворювань. Ви не повинні вживати Кардіомагнілякщо у вас в анамнезі є: запалення шлунка