Як вдома зробити торт казку

0 Comments 00:42

Чим просочували торти в СРСР?

Довгастий тортик, стилізований під поліно, складався з вологих шарів бісквіту – їх просочували цукровим сиропом і прошаровували кремом: масляним, глясі або шарлот. Як прикраса використовувався вершковий та шоколадно-вершковий крем, цукати, бісквітна крихта.

Скільки калорій у торті казка?

Торт Казка

Енергія 351 ккал
Білки 4,3 гВуглеводи 46,9 г
Жири 17,1 гВолокна 0 г

Related Post

Де роблять ІПН?Де роблять ІПН?

Заява про постановку на облік може бути подана у будь-який податковий орган, який здійснює взаємодію з фізичними особами, особисто заявником, через багатофункціональний центр надання державних та муніципальних послуг, поштою рекомендованим

Де зберігати розчин фурациліну?Де зберігати розчин фурациліну?

Умови зберігання В оригінальній упаковці (флакон у пачці) при температурі не вище 25 °С. Чи не заморожувати. У межах зазначеного терміну придатності розкритий флакон зберігати протягом 3 тижнів за температури

Як швидко покуштувати бісквіт і смачноЯк швидко покуштувати бісквіт і смачно

Скільки має стояти бісквіт? Термін зберігання бісквітів за різних умов: – без холодильника, за кімнатної температури, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – Зберігання в холодильнику при температурі + 4