Як вдихати пари самбуки?

0 Comments 06:46

Напій п'ють, а потім вдихають пари самбуки в першому келиху через трубочку. Кавові зерна розгризають. На перевернутий догори дном келих капають кілька крапель теплої самбуки після процедури підпалювання та вдихають через ніздрю.

Алкоголь підпалюється. Через 7-10 секунд напій переливається в чистий келих, а тим часом порожній перевертається нагору дном на серветку. Самбука випивається одним ковтком. А потім через трубочку потрібно вдихнути ароматні пари із ємності, в якій трохи раніше гарно горів напій.

Навіщо вдихати пари самбуки Все через ті ж ефірні олії. Любителям анісового аромату, вдихання парів італійського напою здатне доставити додаткову насолоду. Крім того, для людей богемного складу цей процес асоціюється з сумнівним шармом декадентських кокаїнових оргій.

Самбука розливається у вузькі стоси, підпалюється. Полум'я повинно горіти 5-8 секунд, після чого його гасять сильним видихом і швидко випивають лікер, доки він не охолонув. Це дозволяє максимально розкритися букету напою. У такий спосіб можна випити багато самбуки, особливо в дружній та веселій компанії.

Related Post

Як правильно масляні фільтри або фільтриЯк правильно масляні фільтри або фільтри

п. Правильно буде сказати: "Мені потрібно замінити масляний фільтр.5 лют. 2017 р. Як правильно говорити фільтри чи фільтри? Морфологічні та синтаксичні властивості відмінок од. год. мн. год. Р. фільтра фільтрів

Як правильно називається козирок у машиніЯк правильно називається козирок у машині

Парприз Слово походить від французького «pare-brise», що в перекладі означає лобове скло або козирок, покликаний захистити водія від вітру та дорожнього пилу. Сьогодні парпризом називають облицювання передньої панелі (не плутати

Як можна зробити магніт на холодильникЯк можна зробити магніт на холодильник

Як зробити магніт на холодильник? Виробництво магнітів на холодильник має на увазі використання оксиду заліза з додаванням інших металів, які мають феромагнітні властивості. Ця магнітна основа характеризується середньою температурною стійкістю,