Філе тилапії вимийте і відкладіть убік. Налийте в сковороду або сотейник воду (5 сантиметрів), додайте|добавляйте| лимон, перець, зелень і посоліть. Доведіть вміст до кипіння та опустіть очищену від кісток рибу, відразу після закипання зменшіть вогонь та варіть під закритою кришкою 10 хвилин.
Філе можна приготувати безпосередньо із замороженого стану або розморозити заздалегідь. Свіжоморожена риба не вбирає смаку маринаду, а зберігає свій власний аромат.
Як рибний продукт, тилапія несе велику користь нашому здоров'ю. Багатий вітамінно-мінеральний склад забезпечує повноцінну роботу всіх систем організму. Поліненасичені жирні кислоти знижують рівень холестерину та підтримують серцево-судинну діяльність, запобігаючи розвитку тромбозу та атеросклерозу.