Доведіть до кипіння 4-5.5 літрів води та додайте сіль за смаком. Опустіть пасту в воду, що кипить, і повільно перемішайте. Доведіть пасту до кипіння. Паста аль денте вийде, якщо варити її 11 хвилин, періодично помішуючи та не накриваючи кришкою.
ПРИГОТУВАННЯ ПАСТИ Доведіть пасту до кипіння. Паста аль денте вийде, якщо варити її 8 хвилин, періодично помішуючи та не накриваючи кришкою. А тим, хто цінує ніжнішу текстуру пасти, потрібно відварювати її на одну хвилину довше. Зніміть пасту з вогню та злийте воду.
100 г містить 350 калорій.
Макаронні вироби Farfalle n. 65 бренду Barilla відрізняються оригінальним дизайном, так як виготовляються у формі метеликів. Для досягнення оптимальної консистенції рекомендується пасту варити протягом 10 хвилин без додавання олії та подавати разом з овочевим, рибним чи молочним соусом.