Готовий птах посоліть і залиште в бульйоні на 15-20 хвилин. Куряча грудка на кістки та зі шкірою приготується приблизно за 30 хвилин. Філе звариться за 20-25 хвилин, а якщо порізати його на шматочки – за 10-15 хвилин.Nov 11, 2019
Скільки варити куряче філе для салату та для супу Свіже охолоджене філе опустіть у окріп. Додайте пару лаврових листків для покращення смаку. Філе, куплене в магазині, потрібно варити 15-20 хвилин, а м'ясо домашнє курки – 1,5-2,5 години на повільному вогні при відкритій кришці. Після варіння не витягайте м'ясо відразу.
Скільки треба варити курку у мультиварці Ціла тушка звариться приблизно через 1 годину. Для шматочків Краще ставити таймер на 30 хвилин. Якщо ви плануєте варити курку для бульйону, то збільшіть час приготування на 20-30 хвилин.
Увімкніть вогонь Накрийте кришкою каструлю і доведіть до кипіння. Слідкуйте, щоб рідина не втекла. Зменшіть вогонь і варіть курячі грудки протягом 20 хвилин. Якщо ви нарізали її на шматочки, може вистачити 10 хвилин.